Η επιχείρηση OtakuGate, σας καλωσορίζει στην διαδικτυακή της σελίδα.

Στο κείμενο των όρων χρήσης, που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και της Πολιτικής των Cookies, αναγράφονται σημαντικές πληροφορίες για τους τρόπους συνδιαλλαγής των επισκεπτών- καταναλωτών με την επιχείρηση μας.

1.Τρόποι παραγγελίας προϊόντων

Παραγγελία μέσω τηλεφώνου

Μπορείτε να δώσετε την παραγγελία σας τηλεφωνικά στο 6906669273 κατά τις ώρες λειτουργίας των καταστημάτων, ήτοι από Δευτέρα έως και Σάββατο. Κατά την τηλεφωνική σας παραγγελία, για την άμεση και ταχύτερη εξυπηρέτησή σας, συνίσταται να ζητάτε τα προϊόντα που επιθυμείτε να αγοράσετε είτε με τον ειδικό κωδικό εκάστου, είτε με την περιγραφή που αναγράφεται δίπλα σε κάθε προϊόν στην ιστοσελίδα μας.

Σας ενημερώνουμε ότι υπάρχει περίπτωση το απόθεμα του καταστήματος να διαφέρει με τα προϊόντα που εκτίθενται ως διαθέσιμα στην ιστοσελίδα. Η OtakuGate δεσμεύεται ότι θα προσπαθεί να ενημερώνει εγκαίρως την ιστοσελίδα της για τη διαθεσιμότητα αυτών.

2.Τρόποι πληρωμής

Η OtakuGate σας παρέχει την δυνατότητα πληρωμής με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

 • Με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό

GR4002602170000350202851062
Τράπεζα: Eurobank
Δικαιούχος: ΣΑΚΟΛΗΣ ΜΙΧΑΗΛ

Προσοχή: Αν δεν λάβουμε την πληρωμή σας μαζί με την αιτιολογία παραγγελίας μέσα σε 2 εργάσιμες μέρες, η παραγγελία σας ακυρώνεται αυτόματα και σας αποστέλλουμε επιβεβαιωτικό e-mail ακύρωσης. Η εκτέλεση και παράδοση της παραγγελίας σας εξαρτάται από την ημερομηνία επιβεβαίωσης της συναλλαγής σας.

Απαραίτητο είναι στο καταθετήριο της τράπεζας να αναγράψετε ως αιτιολογία το ονοματεπώνυμό σας καθώς και τον κωδικό παραγγελίας έτσι ώστε να εντοπίσουμε εύκολα την πληρωμή σας και να επιβεβαιώσουμε την παραγγελία σας. Το ποσό που θα πρέπει να καταθέσετε αναφέρεται στο πεδίο “Σύνολο” της παραγγελίας σας.

***To αποδεικτικό κατάθεσης του οφειλόμενου ποσού θα πρέπει να αποσταλεί με email στην ηλεκτρονική διεύθυνση της επιχείρησης otakugatelarissa@gmail.com.

 • Με αντικαταβολή

Ο πελάτης δύναται να πληρώσει το κόστος της παραγγελίας του κατά την παραλαβή του από την συνεργαζόμενη εταιρία ταχυμεταφοράς (Elta Courier) με τρόπο που μπορεί να κάνει δεκτή τη συναλλαγή, μετρητά ή χρήση Pos χρεωστικών/πιστωτικών καρτών.

 • Πληρωμή στο κατάστημα

Εάν βρίσκεστε στη Λάρισα μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας και να την πληρώσετε στο κατάστημά μας.

 • Paypal
 • Χρεωστική κάρτα

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

H επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων γίνεται σύμφωνα με το Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (GDPR) 2016/679 (ΕΕ). Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και τα δικαιώματά σας, μπορείτε να ανατρέξετε στην Πολιτική Απορρήτου της ιστοσελίδας μας. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

3.Αλλαγές – Επιστροφές προϊόντων

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να αλλάξετε το προϊόν που αγοράσατε μπορείτε να το κάνετε μέσα σε 14  ημέρες από την ημερομηνία τιμολόγησής του με τους παρακάτω τρόπους:

 • Αλλαγή με κάποιο άλλο προϊόν
 • Σε περίπτωση που δεν επιλέξετε κάποιο άλλο προϊόν σας παρέχουμε την δυνατότητα επιστροφής χρημάτων (η δυνατότητα επιστροφής δεν αφορά ελαττωματικά προϊόντα ή προϊόντα που παρουσιάζουν ελλείψεις με βάση την αρχική παραγγελία).

**Σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων το κόστος επιστροφής επιβαρύνει τον πελάτη και θα γίνεται αποκλειστικά με τραπεζική κατάθεση Το κόστος θα αφαιρείται από το τελικό ποσό προς πίστωση στον πελάτη.

***Η αλλαγή πρέπει να γίνεται πάντα κατόπιν συνεννόησης με το κατάστημα.

 • Σας ενημερώνουμε ότι η επιχείρηση δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ζημιές η φθορές των προϊόντων μετά τη χρήση τους και δεν υποχρεούται σε καμία περίπτωση σε αντικατάσταση αυτών.

4.Ακύρωση Παραγγελίας

Έχετε το δικαίωμα να υπαναχωρήσετε από την παραγγελία και να ζητήσετε την ακύρωση της. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η παραγγελία να μην έχει παραληφθεί ακόμη από εσάς, για λόγους που βαρύνουν την εταιρία ή εσάς.

Απαραίτητη προϋπόθεση:

 • Να ενημερώσετε την εταιρία εγγράφως με την αποστολή email ή τηλεφωνικά από Δευτέρα έως Σάββατο.

Επιστροφή Χρημάτων λόγω υπαναχώρησης

Στις περιπτώσεις επιστροφής προϊόντων λόγω υπαναχώρησης, η επιστροφή χρημάτων πραγματοποιείται με έναν από τους κάτωθι τρόπους, ανάλογα με το μέσο που χρησιμοποιήσατε κατά την πληρωμή:

 • με επιστροφή χρημάτων μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό. Η επιστροφή θα γίνεται το αργότερο εντός 7 εργάσιμων ημερών.

5.Αποστολή και κόστος παραγγελίας

 • Παραλαβή από φυσικό κατάστημα

Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας  στο φυσικό μας κατάστημα, χωρίς επιπλέον κόστος.

Για την αποφυγή άσκοπης μετακίνησης και πιθανής ταλαιπωρίας, παρακαλούμε βεβαιωθείτε ότι έχετε λάβει e-mail επιβεβαίωσης που αναφέρει ότι η παραγγελία σας έχει ετοιμαστεί.

 • Αποστολή εντός Ελλάδος

Η αποστολή των παραγγελιών εντός Ελλάδας γίνεται σε συνεργασία με την εταιρεία ταχυμεταφοράς (Courier) .

Η επιχείρηση OtakuGate δε φέρει ευθύνη σε περιπτώσεις καθυστέρησης ή/και αδυναμίας παράδοσης, η οποία οφείλεται αποκλειστικά σε υπαιτιότητα τρίτων μεσολαβούντων οργανισμών ή/και σε λόγους ανωτέρας βίας ή τυχηρών. Ωστόσο, αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κ.λπ.) ή ανυπέρβλητου κωλύματος δεν είναι δυνατή η άμεση παράδοση των προϊόντων, θα σας ενημερώνουμε μέσω e-mail ή τηλεφωνικώς, προκειμένου να μας δηλώσετε αν εξακολουθείτε να επιθυμείτε, υπό τις νέες συνθήκες, την ολοκλήρωση της αποστολής της παραγγελίας σας. Η επίσκεψη στην Ιστοσελίδα προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη αποδοχή των παραπάνω όρων.

Σε περίπτωση που κάποιο από τα προϊόντα, παραληφθεί φέροντας φθορά κατά την παράδοση της παραγγελίας, θα πρέπει να μας ενημερώσετε γραπτώς μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου – email, συνοδευόμενο από φωτογραφίες, εντός 24 ωρών. Μετά το πέρας των 24 ωρών θα θεωρείται ότι τα προϊόντα της παραγγελίας σας παραδόθηκαν σε άριστη κατάσταση.